EA'in Yeni PGA Tour Oyunu Tam Bir Yıl Ertelendi

O zamana kadar golf antrenmanı yapmayı unutmayın

Electronic Arts 2015 yılında PGA Tour lisansını kullanmayı bırakmış, bunun üzerinden tam 6 yıl geçtikten sonra ise serinin yeni oyunu üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. O dönemde açıklanan çıkış tarihi bu yılın ilkbahar aylarıydı, ancak geçen sene kasım ayında oyunun çıkışı belirsiz bir tarihe ertelenmişti.

EA bu ertemenin süresini ve sebebini açıklamamıştı, biz de birkaç aylık bir gecikme bekliyorduk. Ama yeni gelen açıklama oyunun çıkış tarihinin tam bir yıl ertelendiğini gösteriyor. PGA Tour oyununun ilan edilen yeni çıkış tarihi 2023 yılının ilkbahar ayları.

Bu açıklamada da ertelemeye dair herhangi bir sebep açıklaması yok, hatta erteleme lafı bile geçmiyor. Oyun hakkında biraz daha bilgi vermişler neyse ki: "Golf dünyasının dört büyük şampiyonasına da özel olarak ev sahipliği yapacak" olan PGA Tour oyununda PGA Tour sporcu izleme entegrasyonu, The Players Championship ve FedExCup Playoffs gibi etkinlikler de bulunacak.

 

Yeni PGA Tour oyunu EA'in NBA Live ve Madden'ı da geliştiren Tiburon stüdyosu tarafından geliştiriliyor ve Frostbite motorunu kullanacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum