Assassin's Creed IV'ün Kahramanı Kenway Çok Çapkın!

Anlaşılan Geralt of Rivia'ya rakip geliyor.

Ubisoft’un Assassin’s Creed serisinde her dönem geçişinde farklı bir karakter ve hikâye odağı üzerinde durması artık serisinin kilometre taşlarından biri haline geldi, çünkü oyunun bu derece ünlenmesinin sebebi bize aksiyon ve maceranının yanı sıra tarihi öğelerle sarmalanmış sürükleyici bir hikâye yaşatması oldu. Ezio’nun intikam savaşına, Connor’ın halkının özgürlüğüne verdiği önemi gördük. Bu sefer ise senarist Darby McDevitt’in belirttiği üzere hikâye ahlaksızlıklar ve pişmanlıklar etrafında dönecek ve cinsellik de bundan nasibini alacak.

 “Edward Kenway kaba ve terbiyesiz bir tip ama aynı zamanda da evli bir adam ve onun hikayedeki en büyük motivasyonu zengin olup kendini ailesine ve başkalarına kanıtlamak. Yani hayatında özel bir kadın var ama çok özel olmayan diğer kadınlar da var.” (Konu kadınlarla bu kadar haşır neşir bir karakter olduğu zaman tahmin edebileceğiniz gibi onları kullanarak hedeflerin dikkatini dağıtmak özelliği de geri geliyor.) Black Flag önceki oyunların olduğundan daha serbest ve açık bir oyun olacak ama her zamanki gibi önceden belirlenmiş sahneler çerçevesinde ilerleyecek mesela kimle ilişkinizin olacağını seçmek gibi bir şansınız olmayacak. Tabi Kenway’in ünlü İrlandalı kadın korsan Anne Bonny dahil olmak üzere pek çok kadınla ilişkisi olacak.

  Templarlar’ın da hikâyede oynayacağı rol hakkında ise (Üç farklı imparatorluktan bağlantıları olacağı dışında) bir açıklama henüz yapılmadı. Bakalım bekliyoruz ebedi mücadele bu sefer bizi nerelere sürükleyecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum