Eiyuden Chronicle: Rising’ten 28 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

Oynamak için sabırsızlananları görelim :)

Suikoden'in yaratıcıları, yeni bir oyun geliştireceklerini duyurduklarında ve bunun için bir Kickstarter kampanyası başlattıklarında, bu kadar yoğun bir ilgi bekliyorlar mıydı, bilemiyorum. Ama kampanya için koydukları 509,173$’lık hedef saatler içerisinde toplanmış, konsollara çıkarmak için koydukları 1 Milyon $ hedefi de aşılmış, beklentilerin çok üzerinde bir destek toplanmıştı (4 milyon $’ı aşan bir destek söz konusu).

Sonrasında Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes öncesinde Eiyuden Chronicle: Rising isimli bir kardeş oyun çıkarılacağı ilan edildi, biz bir tane beklerken iki tane geliyordu, sevindik :) Hundred Heroes'un 2023 yılında çıkacağı duyurulurken, Rising'in bu yıl içerisinde geleceği ilan edilmişti, ancak halen net bir çıkış tarihi yok. Dolayısıyla meraklı bekleyişimiz devam ediyor.

Biz merakla bekleyeduralım; IGN, oyunun geliştiricileriyle bir ilk bakış atma şansına erişmiş, oyunun yaklaşık yarım saatlik açılış bölümünden bir video paylaştılar:

Büyük bir hevesle beklediğim oyunlar Eiyuden Chronicle oyunları. Çıkış gününde Game Pass’e gelecek olması ayrı güzel. Şimdi önümüzdeki tek bir mesele uzanıyor, Eiyuden Chronicle: Rising’in ne zaman çıkacağı. Bakalım yakında bununla ilgili bir duyuru gelecek mi, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum