Elden Ring'in İlk Genişlemesi Şubat Ayında Gelecek Olabilir

Bir kaynak olarak Thrustmaster

Elden Ring'in ilk genişleme paketi olacak olan Shadow of the Erdtree, Şubat 2024'te yayınlanabilir. Bu bilginin kaynağı bir sızıntı değil, Elden Ring temalı kontrolcülerini tanıtan dünyaca ünlü Thrustmaster firması.

Datablitz mağazası Thrustmaster'ın Elden Ring temalı kontrolcüleriyle ilgili detayları paylaşınca, kontrolcülerin "Shadow of the Erdtree genişleme paketiyle senkronize biçimde' 2024 yılının şubat ayında satışa çıkacağını görmüş olduk. Thrustmaster bu kontrolcüleri şubat ayına planladıysa, işin içinde bir de ortak çalışma olduğuna göre Shadow of the Erdtree'nin çıkış tarihiyle ilgili bilgi sahibidir. Dolayısıyla şimdi bu sızıntı oldu diye tarihlerde bir değişiklik yapmazlarsa genişleme paketini şubat ayında oynama ihtimalimiz yüksek.

Dahası da var...

Sayfada ayrıca ikinci bir parti kontrolcünün daha ismi geçiyor, bunlar da 2025 yılında "yeni oyun genişlemesiyle" birlikte satışa çıkacakmış.

Kaldırılan sayfanın cache görüntülerine şuradan ulaşabilirsiniz.

Bu yılın şubat ayında duyurulan Shadow of the Erdtree için FromSoftware neredeyse hiçbir detay vermedi. Eğer çıkışına bu kadar az süre kaldıysa önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş detaylarını da açıklamaya başlarlar diye tahmin ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum