Epic Games’in Sıradaki Ücretsiz Oyunları – Amnesia: Rebirth ve Riverbond

İki oyunlu haftalar devam ediyor

Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyası kapsamında bu hafta Insurmountable ve XCOM 2’yi verirken, önümüzdeki hafta da yine 2 oyunla devam edeceğini ilan etti; sıradaki oyunlar Amnesia: Rebirth ve Riverbond olarak açıklandı.

Amnesia serisi, korku-gerilim oyunları denildiğinde akla gelen serilerden birisi olmayı başardı. 2020 yılında çıkış yapan Amnesia: Rebirth de Gülhis’in incelemesinde belirttiği şekliyle söylersek “Amnesia ruhunu sadece yaşatmayan, üstüne de ekleyen bir oyun” olarak değerlendirilebilir. Dolayısıyla korku-gerilim oyunlarını sevenlerin bir şans vermeyi düşünebilecekleri oyunlardan:

> Amnesia: Rebirth - İnceleme

Riverbond, Minecraft-vari bir görselliğe sahip bir aksiyon oyunu, bir nevi hack’n slash de diyebiliriz ama kılıç-kalkanla sınırlı kalmadığınız, türlü ateşli silaha da ev sahipliği yapan cinsinden. Dilerseniz tek başınıza dilerseniz 4 kişiye kadar co-op oynayabiliyorsunuz. Canınız şöyle sürüsüne bereket düşman kesmek, rahatlamak istediğinde, yanınızda arkadaşlarınız da varsa; açıp bir göz atarsınız artık; sonuçta bedava :)

Bu haftanın oyunları hafta Insurmountable ve XCOM 2’yi 21 Nisan akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Amnesia: Rebirth ve Riverbond’u ise, 21-28 Nisan tarihleri arasında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Bir sonraki hafta da 2 oyunla mı devam edecekler yoksa tek oyuna dönüş yapılacak mı bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum