Epic Games’in Sıradaki Ücretsiz Oyunu – Star Wars: Squadrons

Epic’ten güzel bir sürpriz geldi

Epic Games Store’da bu hafta Dark Deity ve Evil Dead: The Game ücretsiz olarak verilirken yanlarına bir de Rumbleverse için Epic Cheerleader Paketi eklendi. Önümüzdeki haftaysa güzel bir sürprizle geliyor; sıradaki ücretsiz oyun Star Wars: Squadrons olacak.

Electronic Arts, Star Wars oyunları geliştirmek üzere yaptığı anlaşmanın başlangıcında, bu anlaşmanın devamını şüpheli hale getiren bir performans sergilemişti. Sonrasında yapmaları gerekeni yaptılar, sağlam bir Star Wars oyunuyla karşımıza çıktılar; Star Wars Jedi: Fallen Order, kelimenin tam anlamıyla anlaşmayı ipten aldı diyebiliriz.

Bunun peşinden de daha küçük ölçekli bir oyun olan Star Wars: Squadrons geldi. Bizleri gezegen yüzeylerinden alıp uzayın sonsuz boşluğuna salan SW: Squadrons; yıllar önce keyifle oynadığımız oyunları hatırlattı, X-Wing ve TIE Fighter kapışmalarına geri dönüş imkânı sundu bizlere. Keyifle oynadığım bir oyun olmuştu, dolayısıyla gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Eğer halen oynamamışsanız, daha fazla bahaneniz kalmadı artık, önümüzdeki haftadan itibaren kokpitte yerlerinizi alıyorsunuz :)

Bu haftanın oyunları Dark Deity ve Evil Dead: The Game’i 24 Kasım akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunu Star Wars: Squadrons’u ise, 24 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında ücretsiz olarak Epic Games Store oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum