Epic ve Xbox, Fortnite Gelirlerini Ukrayna'ya Bağışlayacak

3 Nisan'a kadar pazardan aldığınız her şey yardım olacak

Oyun dünyasının Ukrayna'ya yardımları devam ediyor. Itch.io henüz geçtiğimiz saatlerde Ukrayna yardım paketinin tam 6.3 milyon dolarlık bir yardım topladığını açıklamıştı. Büyük bir destek de Fortnite'ın yapımcısı Epic Games'den gelecek. Epic Games, 20 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında oyundan elde ettiği gelirlerin tamamını Ukrayna'ya bağışlayacak.

Bu tarihler oldukça önemli zira oyunun 3. bölümünün 2. sezonu bugün kapılarını açmış olacak. Fortnite'ın en çok gelir elde ettiği dönemlerden biri olan sezon başlangıçlarında özellikle yeni savaş bileti ve kozmetikler dikkat çekiyor. Tahminlere göre yardım paketi birkaç milyon dolara ulaşabilir.

Buna ek olarak Xbox'ın kendi bünyesindeki Fortnite uygulamasının gelirlerini de paylaşacağını belirtelim. Microsoft, yaptığı açıklamada Epic'in bu kararına destek vereceklerini açıklayarak belirlenen tarihlerde gelecek tüm gelirlerin yardım fonları ile paylaşılacağını belirtti. Aynı zamanda Microsoft Rewards puanlarınızı kullanarak da bağış yapabileceğinizi not edelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum