Fallout 76'nın Wastelanders Genişleme Paketinin Çıkış Tarihi Ertelendi

NPC'ler için bir süre daha bekleyeceğiz

Bethesda, Fallout 76’nın yeni Wastelanders güncellemesinin 2020’nin ilk çeyreğine ertelendiğini duyurdu. E3 2019’da tanıtılan bu yeni güncelleme ile oyuna NPC’ler eklenecekti.

“Güncellemeyi en sorunsuz hale getirmek adına biraz süreye ihtiyacımız var” açıklamasını yapan Bethesda, aynı gönderinin içerisinde şu ifadeleri de kullanmış: “İşlemlerimizin en iyi şekilde çalışarak bizim ve sizlerin standartlarına uyması için sürekli bir çalışma içerisindeyiz.”


Fallout evreninin ilk çevrimiçi oyunu olan Fallout 76, ilk günlerinden beri yoğun eleştiri yağmuruna tutuluyor. Bu eleştirilerin büyük bir kısmının evreni benzersiz kılan NPC eksikliğinden kaynaklandığını belirtmek gerek. Bethesda, Wastelanders güncellemesi ile getireceği NPC’ler sayesinde oyuna olan ilgiyi tekrar artırmak niyetinde.

Bununla birlikte diyalog ağaçları ve yeni görevler de oyuna eklenecek yenilikler arasında. Bethesda’nın “yaptığımız en büyük ek paketlerden biri” adını verdiği paket, oyuncuların isteklerini karşılayabilecek mi hep beraber göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum