Fallout New Vegas'ın Yönetmeni Yeni Bir Fallout Oyunu Yapmak İstiyor

Josh Sawyer, Kaliforniya veya Orta Batı'yı işaret etti

Fallout New Vegas'ın yönetmeni, son olarak Pentiment ile karşımıza çıkan Josh Sawyer, Fallout serisine dair ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

Kinda Funny Games'e konuk olan Obsidian'ın başarılı ismi Sawyer, New Vegas'ı yaparken yaşadıklarını anlattı ve bir gün tekrar Fallout serisine dönüp dönmeyeceğine dair soruyu cevapladı.

New Vegas'ı sadece 18 ayda geliştirdiklerini ve bunun hem çok tatmin edici hem de fantastik bir geliştirme süreci olduğunu söyleyen Sawyer, "Fallout'u seviyorum. Kendimi yeniden Fallout üzerinde çalışırken görebiliyorum, ama geleceğin beni nereye götüreceğini beraber göreceğiz" demiş. Sawyer böyle bir oyun için Kaliforniya veya Orta Batı'nın uygun bir zemin olacağını da eklemiş.

"Bence Amerika'da çok güzel yerler var. Bir çok kişi dünyanın diğer bölgelerinde geçen Fallout'ları soruyor ve bu da ilgi çekici bir fikir. Bilemiyorum, bence önümüzde çok sayıda çekici fırsat var. Bu sorunun cevabı o anki duruma ve ekibin nasıl kurulduğuna bağlı olarak değişir." diyor Sawyer.

Microsoft 2018 yılında Obsidian'ı, 2021'de ise Bethesda'yı satın aldı. Yani Fallout isminde bir oyun yapmak için bu iki stüdyoyu da rahatlıkla kullanabilir, Obsidian'dan yeni Fallout yapmasını isteyebilir. Günün birinde Sawyer'ın hayalleri gerçek olur mu acaba?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum