Fallout ve Elder Scrolls YouTuber'ı Mitten Squad Hayatını Kaybetti

Gelin sizinle biraz dertleşelim

Bugün sizlerle, videosunu mutlaka izlemiş olabileceğiniz bir YouTuber'dan, Mitten Squad'dan bahsedeceğim. Henüz 27 yaşında hayatını kaybeden Joseph Wilson, özellikle Bethesda oyunları ile yaptığı "challange" videoları ile tanınıyordu. Benim en sevdiğim videolarından biri, çatalla Skyrim'i bitirme videosuydu örneğin.

Fakat Joseph, genç yaşına rağmen ciddi bir problemle savaşıyordu: Alkolizm. Alkolik olduğunu asla inkar etmeyen Wilson, YouTube üzerindeki topluluk gönderilerinde de sıkça bu konudan bahsediyordu. Alkolikliği konusunda oldukça açık olan YouTuber, bir süre de bu konu için tedavi almıştı.

Son gönderisinde alkol tüketmeye devam ettiğini fakat tüketimini azalttığını paylaşan Wilson'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybettiği ortaya çıktı. YouTuber'ın hayatını kaybetme sebebi bilinmiyor ama 2 Mayıs'ta attığı tweet'te, pankreatit hastalığına yakalandığını açıklamıştı.

Çok sevdiği bir arkadaşını bu yüzden kaybetmiş biri olarak, siz değerli okuyucularımıza hayatın gerçek bir armağan olduğunu bir kez daha hatırlatma ihtiyacı hissediyorum. Şeytanlarınızla tek başınıza savaşmanıza gerek yok. Kendinizi kötü hissettiğinizde bunu sevdiklerinizle paylaşmaktan kaçınmayın.

Bu vesileyle hepinizi çok sevdiğimizi de bir kez daha dile getirmiş olayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum