Blood Dragon’u Oynamak İçin Far Cry 3’e İhtiyacımız Olmayacak!

İçeriğin çıkış tarihi de belli oldu…

Kendisinden ilk olarak 1 Nisan’da haberdar olduğumuz Far Cry 3 indirilebilir içeriği Blood Dragon, ortaya çıkan yeni bilgilerle iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Xbox Live Marketplace’ten aldığımız haberlere göre içerik önümüzdeki ay bizlerle olacak!

Yayınlanan ekran görüntüleri ile bir hayli dikkatimizi çeken ve oyunculara 80’lerin bilimkurgu filmlerindekine benzer bir atmosfer sunacağını düşündüğümüz Blood Dragon 1 Mayıs’ta PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulacak. Multiplayer desteği bulunmayan içerik hikaye bölümü ile bizi etkisi altına alacak ki Blood Dragon’daki ana karakterimizin The Terminator,Aliens ve The Abyss gibi filmlerde rol alan Michael Biehn olacağı da gelen haberler arasında. Kıç tekmeleyici bir Cyber Shooter olarak lanse edilen Blood Dragon’da Cyborg'lar ve Mutant’lar gibi 80’lerin klişe kötüleri ile kıran kırana bir mücadele bizi bekleyecek.

Haberimizin başlığında belirtmiştik ancak tekrar hatırlatalım, bu aksiyon dolu indirilebilir içeriği oynamak için Far Cry 3’e ihtiyacımız olmacayak. 80'ler, bilim kurgu, Cyborg ve Mutant'lar, Michael Biehn. Daha ne olsun?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum