Final Fantasy 7 Rebirth’ün Geliştirilme Süreci Planlandığı Gibi Devam Ediyormuş

Square Enix “Her şey yolunda gidiyor” diyor

Final Fantasy 7 Remake, yeniden yapımlar konusunda çıtayı çok yukarılara taşıyan bir oyun oldu hiç şüphesiz. Haliyle devamını da büyük bir merakla bekliyoruz. Ancak araya Final Fantasy 16 girince, 2. kısım için bekleyişin beklenenden uzun sürebileceği düşünülmeye başlandı. Fakat, Square Enix’e göre böyle bir sıkıntı söz konusu değil.

Final Fantasy 7 Rebirth, geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase, bu oyunun önümüzdeki kış aylarında çıkacağını söylüyordu. Bu da oyunun 2023 sonunda veya 2024 başında çıkacağı anlamına geliyordu.

Final Fantasy VII Twitter hesabından yapılan paylaşımda; “Final Fantasy VII Rebirth’ün geliştirilme süreci nasıl gidiyor?” şeklindeki soruya Kitase’nin şu şekilde cevap verdiği aktarılıyor: “Geliştirme süreci plana göre ilerliyor. Şu anda, oyunun çıkış tarihini netleştirmeye çalışıyoruz”

Umuyorum bu çıkış tarihini yakın bir tarihte öğreniriz ve yıl bitmeden FF 7 Rebirth ile buluşuruz. Sonuçta bu yeniden yapım serisini tamamlayabilmek için bir oyun daha bekleyeceğiz, yani yolumuz uzun.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum