Final Fantasy VII Remake Hangi Grafik Motoruyla Geliştiriliyor?

Efsane oyun için en iyisinden bir grafik motoru

Final Fantasy VII Remake'in parçalı bir oyun olacağı haberini dün girmiştik. Bunun dışında oyuna dair başka bir güzel gelişmeden bahsetmezsek olmaz. İnternette Cloud'un ne kadar çekici göründüğüyle ilgili yorumlar (işte diyoruz kadın oyuncular sandığınız kadar az değil diye) dönmekte. Peki Cloud bu yakışıklılığını nereden alıyor? 

Epic Games oyunda Unreal Engine 4'ün kullanıldığını açıkladı. Firma Unreal Engine 4'ün, duygu yüklü hikayesi ve karakterleriyle unutulmaz JRYOlardan biri olan Final Fantasy VII'ye yakışır bir oyun motoru olduğundan söz etti. Final Fantasy VII Remake'in ilk başta Luminous Engine ile yapılması düşünülmüştü. 

Square Enix'ten Yoshinori Kitase de motoru ve firmayı öven sözler söyledi:

"Final Fantasy VII'nin hayranları için ne kadar özel olduğunu biliyoruz ve modern platformlar için işlenmiş, uzun süredir beklenen yeniden yapımı yayınlamamızda yardımcı olacak Unreal Engine 4 teknolojisine ve araçlarına güvenimiz tam. Epic ile çalışmak, bu süreçte onların desteğini almak değerliydi ve bu iş birliğiyle oyunu serinin eski hayranlarına ve yeni başlayacak olanlara getireceğimiz için çok heyecanlıyız."

Epic Games'in Japonya şubesinden konuşan Taka Kawasaki de, "Square Enix tüm zamanların en iyi oyunlarından birini yeniden yaratmada Unreal Engine 4'ü seçtiği için onur duyuyoruz. Markanın arkasında yetenekli yapımcılarla çalışmak büyük bir keyif ve bu Unreal Engine tarihinde unutulmaz bir iz bırakacak."

Final Fantasy VII'nin yayınlandığı tarihten bugüne 11 milyon kopya sattığını hatırlatmış olalım. Kesin olmamakla birlikte oyunun 2016'nın sonlarında yayınlanacağı söyleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum