Final Fantasy XV'ten 40 Dakikalık Oynanış Videosu

Birgün seni oynayacağım FFXV

Serinin hayranları dışında da oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran Final Fantasy XV merakla beklenen yapımlardan birisi.

Merakını gidermek isteyen bazı oyuncular demo için hazırlanmaya başladı. 20 Mart tarihinde çıkışını yapacak Final Fantasy Type-0 HD’yi ilk gün edinenlerin veya oyunun özel sürümünü alanların erişeceği Episode Duscae demosu için bir oynanış videosu geldi. Square Enix’in gerçekleştirdiği canlı yayında oyuna ait 40 dakikalık bir oynanış videosu görüyoruz.

Videoda açık dünyadan tutun dövüş sistemine kadar Final Fantasy XV’in birçok mekaniğine tanık olmamızın yanında bazı ufak detayları da öğrenme şansı buluyoruz. Bu detaylardan ilki tecrübe puanlarıyla ilgili. Oyun boyunca kazanacağımız tecrübe puanlarını Dark Souls’a benzer bir şekilde kamplarda harcayacağız. Kamp sırasında aynı şekilde ekip arkadaşlarımıza yemek vererek çeşitli buff’lar kazanmalarını sağlayabileceğiz.

Bir diğer ayrıntı da ölümle ilgili. Final Fantasy XV’te canımız sıfıra indiğinde hemen ölmeyeceğiz. Bu esnada oyuncuya bir şans tanınacak. Eğer yeterli zamanda kendimizi iyileştirirsek ya da arkadaşımız bizi iyileştirirse savaşa kaldığımız yerden devam edebileceğiz.

Son olarak videonun PlayStation 4 sürümünden alındığını belirterek sizleri 40 dakikalık bir Final Fantasy XV maratonuna davet ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum