Fool's Theory'nin Karanlık Fantazi RYO'su The Thaumaturge, 2024'e Ertelendi

Erteleme haberleri yine art arda geliyor

Oyun geliştirmenin her zaman zorlukları vardır ve bir çıkış tarihini ertelemek de her zaman zor bir karardır. Ama bir geliştirme ekibi bu kararı alıyorsa, bunun sebebi oyuncuya mümkün olan en iyi deneyimi sunmaktır.

The Thaumaturge'un ertelenme haberi işte bu cümlelerle başlıyor. Fool's Theory'nin geliştirdiği, 11 bit studios tarafından yayınlanacak olan The Thaumaturge, 20 Şubat 2024 tarihine ertelendi.

İki stüdyo da ortak bir karar alarak oyunun oyuncuların umduğu seviyede standarda ulaşabilmesi için biraz daha zamana ihtiyacı olduğu konusunda anlaşmışlar. Normalde oyunun 5 Aralık'ta çıkması planlanıyordu.

Oyunda geçmişiyle barışma yolunda bir yolculuğa çıkan bir thaumaturge Wiktor Szulski rolünde oynayacağız. 1905 yılında Varşova'da geçen hikaye insanın iç iblisleri teması etrafında şekilleniyor, bu dünyada bu sadece zihinsel bir yükten çok daha fazlası. The Thaumaturge'de Salutor adındaki bu iblisler insanların en karanlık sırlarıyla besleniyor ve insanları bu yükten kurtarabilecek tek kişilerse oyuna ismini de veren thaumaturge'lar.

 
YORUMLAR
Parolamı Unuttum