Garrett’ı Seslendiren Stephen Russell, Underworld Ascendant'ta

Otherside Entertainment hızla büyüyor

Geçen hafta yeni bir Ultima Underworld oyununun yolda olduğunu ve eski Looking Glass ekibinin Otherside Entertainment adı altında bir Kickstarter projesi başlattığını sizlere duyurmuştuk.

Bu yeni stüdyo hâli hazırda oyun dünyasında belli bir tecrübe edinmiş kişilerden kuruluydu zaten. Hatta aralarında System Shock, Deus Ex, Neverwinter Nights, Dishonored, Last of Us ve BioShock Infinite gibi oyunlarda çalışmış kişiler bile var. Ve büyümeye devam ediyorlar…

Otherside Entertainment’ın diğer yakasından aldığımız haberlere göre Thief serisinde usta hırsızımız Garrett’a sesiyle hayat veren Stephen Russell, Underworld Ascendant ekibine katılmış durumda. Kendisini son Thief oyununda göremediğimiz için bayağı içerlemiştik hatırlarsanız.

Ayrıca System Shock serisinde Delacroix ile Shodan karakterlerini seslendiren ve her iki oyunun tasarım ekibinde de yer alan Terri Brosius da ekibe katılanlar arasında. Anlayacağınız eski Looking Glass gün geçtikçe yavaş yavaş bir araya geliyor.

Underworld Ascendant henüz istediği rakamı yakalayabilmiş değil, ama hedefine ulaşacakmış gibi görünüyor. Projenin bitmesine 16 gün kala 462.000 $ toplamış durumdalar, hedefleri rakamsa 600.000 $. Siz de destek vermek isterseniz Kickstarter sayfasına beyaz cüzdanlı bir şövalye gibi dörtnala gidebilir, hatta bununla da yetinmeyerek kendisine Steam Greenlight üzerinden yeşil ışık bile yakabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum