God of War Ragnarök Eylül Ayında PC'de

Oyun PSN hesabı gerektirecek

Kratos'un yeni macerası, Eylül ayında PC oyuncularıyla da buluşacak. 2018 tarihli God of War'un devam oyunu olan God of War Ragnarök, 19 Eylül'de PC için çıkacak.

İlk oyunun PC port performansı çok iyiydi, bu yeni oyundan da aynı performansı rahatça bekleyebiliriz. Oyunun PC versiyonunda kilitsiz framerate, Nvidia DLSS ve AMD FSR desteği, ultra geniş çözünürlük desteği gibi PC'ye özel artılar da bulunacak. Elbette bu pakette Valhalla DLC'si de eklenmiş durumda.

Oyun için ön sipariş verenler Kratos Risen Snow Armor ve Atreus Risen Snow Tunic'in de aralarında bulunduğu kozmetik oyun içi ödüller kazanacaklar.

Yalnız oyunun duyurusunda ve Steam ve Epic Games Store sayfalarında da da görüldüğü üzere God of War Ragnarök'ü oynamak için PlayStation Network hesabı gerekecek. Bu da oyunun PSN erişimi olmayan 177 ülkede satışa sunulmayabileceği anlamına geliyor, hatırlarsanız Helldivers 2 ve Ghost of Tsushima'da da benzer bir duruma şahit olmuştuk.

Ghost of Tsushima'nın sadece online kısmı PSN isterken tamamen tek kişilik bir deneyim olan God of War Ragnarök'te bunu neden zorunlu tutmuşlar, o kısmı henüz muamma. Belki Sony ileriki günlerde bu karardan da geri adım atar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum