GOG’un Kış İndirimi Kampanyasında 2. Ücretsiz Oyun Lost Ruins Oldu

Sırada 3 oyun daha var

Dijital oyun satış platformlarında bu dönemlersw kış indirimi kampanyaları düzenleniyor malum. Bu platformlardan birisi de GOG. Her ne kadar fiyatlar dolar cinsinden olduğundan ülkemiz oyuncuları için çok popüler olmasa da GOG’da da dönem dönem uygun oyunlar bulunabiliyor.

Bunun yanında bu kampanyalara bir de ücretsiz oyunlar eşlik ediyor. GOG, bu kampanya döneminde 5 ücretsiz oyun vereceğini açıklamış, listenin ilk oyunuysa Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager olmuştu. Şimdi sıra 2. oyun olan Lost Ruins’te.

Lost Ruins, piksel grafiklere sahip metroidvania tarzında bir oyun. Çok da popüler bir oyun olduğu söylenemez, fakat yine de denemekten zarar gelmez, sonuç olarak ücretsiz.

Lost Ruins’i 21 Aralık akşamına kadar ücretsiz bir şekilde GOG kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Sırada 3 oyun daha var, bakalım onlar hangi oyunlar olacak.

YORUMLAR
Atlas Estrella
19 Aralık 2023 19:56

A! Lost Ruins! İlk göz ağrım. Bu oyunla ilgili bir güzel haber de benden gelsin o zaman. Dilim döndüğünce Türkçeye çevirmiştim bu oyunu. Yamayı indirmek isteyenler videodaki linkleri takip edebilirler: //youtu.be/laWEoGzZInY

Parolamı Unuttum