Gotham Knights Dizisi Batman'in Oğlunu Konu Alacak

Bat-Sons görev başına

DC'nin an itibariyle iki tane evi oldu. Yayın servisi savaşlarında elini güçlendirmek için DC'ye güvenen HBO Max ve halihazırda bir evren sahibi olan CW güçlenmeye devam ediyor. Son zamanlarda hem sinema filmlerinin hem de HBO Max yapımlarının gölgesinde kalsa da CW Evreni'ne yeni ve epey ilgi çekici bir dizi daha ekleniyor. Gotham Knights dizisine hazırlanan CW başrole Batman'in isyankar bir üvey oğlunu koyarak Batman'siz bir Gotham'da işlerin nasıl yürüdüğünü ekrana taşıyacak.

İlk olarak Variety'nin duyurduğu habere göre bu "üvey evlat" boşluğunu hangi karakterin dolduracağı belli değil. Tabii ki söz konusu Bruce Wayne/Batman oluca ihtimaller epey çoğalıyor. Zira Jason Todd'dan Damian Wayne'e kadar epey geniş bir Batman yardımcısı havuzuna sahibiz. Ayrıca dizinin ilk özeti de belli olmuş durumda; 

"Batman'in isyankar üvey oğlunu takip edecek olan dizide bu çocuğun istemede Batman'i düşmanlarının çocuklarıyla iş birliği yapmasına ve Pelerinli Süvari'nin ölümünü ardındaki sır perdesini aralamasına tanıklık edeceğiz. Ayrıca Gotham'ın en çok aran suçluları tek tek adlarını temize çıkarmak için uğraşacak. Ancak Kara Şövalye'nin olmadığı bir Gotham'da tehlike hiç olmadığı kadar yüksek boyutlara ulaşacak. Yine de umut en beklenmedik yerlerden, bu kanun kaçaklarının oluşturduğu bir takımda gelecek. Bu takım Gotham Knights olarak bilinen kurtarıcıların yeni jenerasyonu olacak."

Gotham Knights için benzer dönemlerde bir de oyunun geleceğini hatırlatmakta fayda var. Ancak Batman'in ölümünden sonraki Gotham'a bu kadar yoğunlaşan DC'nin en büyük beklentileri barındırdığı projesi de Matt Reeves'in yöneteceği The Batman filmi. Robert Pattinson ile birlikte genç bir Bruce Wayne'i izleyecekken, Bruce'un ölümü sonrası bir Gotham'ı da izlemek epey tuhaf olacak. 

Gotham Knights dizisinin senaryosunu Natalie Arams, James Stoteraux ve Chad Fiveash kaleme alacak. Ayrıca Greg Berlanti de doğal olarak yapımcı koltuğunda yer alacak. Arrowverse'in yapımcılarından Sarah Schechter ve David Madden da yine yaratıcı ekipte görev alacak. CW'de son olarak Batfamily'e mensup Batwoman kendi dizisine kavuşmuştu. Gotham Knights'ın başrolünde hangi karakteri izleyeceğiz bilmiyorum ama HBO Max'in Titans dizisiyle bir araya gelecekleri olası bir bölüm merak katsayısını daha da yukarı taşıyabilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum