Half-Life 3 İddiaları Bir Kez Daha Ortaya Çıktı

Yılın o dönemi geldi...

Efendim yılın "Half-Life 3" söylentisi dönemi resmi olarak başladı. Alyx ile birlikte içimize bir miktar su serpen Valve, Half-Life 3'e olan inancımızı bir kez daha tazelemişti. Şimdi ise kafaları çok daha fazla karıştıracak ve "Half-Life 3 copium'una" doyacağımız bir iddia ile karşı karşıyayız.

Gaming Leaks and Rumours subreddit'indeki bazı arkadaşlar yeni detaylar keşfetmiş. Daha önce Starfield, Fallout 76, Valorant, Ghostbusters: Spirits Unleashed ve Call of Duty: Vanguard gibi oyunlarda seslendirme yapan Natasha Chandel isimli oyuncu, CV'sine yeni bir oyun eklemiş...

Bu oyunun "Project White Sands" olduğu ve Valve tarafından geliştirildiği görülebiliyor. Çıkış tarihi ise "açıklanacak" olarak not edilmiş. White Sands akıllara direkt olarak Black Mesa'yı getirmiyor olabilir. Fakat White Sands, NASA'nın New Mexico'daki yeni test tesisinin ismi. Yani hem lokasyon hem de tesisin mühimliği Black Mesa ile eşleşiyor.

Yine de dereyi görmeden paçaları sıvamaya gerek yok. Valve her seferinde bizi taca çıkarmayı başarıyor bildiğiniz gibi. Fakat habere olan ilgi o kadar büyük ki, Natasha Chandel'in resmi websitesine anlık olarak erişilemiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum