Harry Potter Serisi Haziran Ayında Netflix'te!

Netflix'in Haziran içerik listesi dolu dolu

Netflix Türkiye, Haziran ayında Netflix ekranlarında seyredeceğimiz içeriklerin listesini paylaştı. Haziran ayı için en dikkat çeken yapımlar arasında tüm Harry Potter serisi ve yine Harry Potter evreninde geçen Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filmleri, bir dönemin kült isimlerinden Küp (diğer filmleri de sonradan yayınlanır muhtemelen) ve Dark dizisinin 2. sezonu yer alıyor.

Özellikle de Harry Potter serisinin eklenmiş olması çok güzel bir gelişme, valla oturup arka arkaya seyredilir :)

> Netflix'te 2019'un En Çok İzlenen 10 Dizisi Belli Oldu

Netflix'te Haziran ayı içerisinde izleyeceğimiz diğer yapımlardan da bahsedecek olursak Black Mirror dizisinin 3 bölümden oluşacak 5. sezonu 5 Haziran günü yayınlanacak. Bu platformda karşımıza çıkacak en son Marvel dizisi olan Jessica Jones'un 3. ve son sezonu da yine bu ay içerisinde karşımızda olacak ama Jessica Jones için kesin bir tarih verilmemiş (sadece çok yakında deniyor).


Netflix bültenine göre platformda Haziran ayında izleyebileceğimiz dizilerin listesiyse şu şekilde:

NETFLIX ORİJİNAL DİZİLERİ

Dark: 2. Sezon (21/6/2019)
Uğursuz Son Döngü’nün tarihi yaklaşırken Winden’da yaşayan aileler, kendi dünyalarının kaderinde önemli bir role sahip olduklarını keşfeder.

Black Mirror: 5. Sezon (5/6/2019)
Bir video oyunu bir dostluğun değişmesine neden olur. Bir sosyal medya şirketinde rehine krizi yaşanır. Bir genç, favori pop yıldızının yapay zekâ versiyonuyla bağ kurar.

Marvel’s Jessica Jones: 3. Sezon (Çok yakında)
Jessica zeki bir seri katilin izini sürerken Trish yeni keşfettiği güçlerini dener. Malcolm ise ahlaki bir ikilemle boğuşur.

3%: 3. Sezon (7/6/2019)
Michele, Kara’da herkese açık olan, rüya gibi bir sığınak kurar, ama bir kriz patlak verince kendi seçim sürecini tasarlamak zorunda kalır.

Tales of the City (7/6/2019)
Orta yaşlı Mary Ann, San Francisco’ya ve geride bıraktığı eksantrik arkadaşlarına döner. Armistead Maupin’in kitaplarından uyarlanan filmin başrolünde Laura Linney var.

Black Spot: Season 2 (14/6/2019)
Ürkütücü bir ormanın yakınlarındaki bir Belçika kasabasında bir dedektif ve yeni gelen bir savcı, ağaçta asılı bulunan bir kadının ölümünü araştırır.

Arthdal Chronicles (11/6/2019)
Arth adı verilen efsanevi topraklarda kurulmuş olan Arthdal antik kentinde ve çevresinde yaşayanlar gücü ele geçirmek için rekabet eder.

Jinn (13/6/2019)
Bir kız, genç bir oğlan görünümündeki bir cini kazara serbest bıraktığında ikili, aynı zamanda dünyayı tehdit eden kadim bir karanlığı da serbest bıraktıklarını öğrenir.

Charité at War (14/6/2019)
İkinci Dünya Savaşı sırasında, Berlin’in Charité hastanesindeki hastalar ve personel Naziler, soyarıtımı ve ötenazi ile boğuşuyor.

Well Intended Love (14/6/2019)
Lösemi teşhisi konulan bir aktris, ilik naklini garantiye almak için genç bir CEO ile anlaşmalı evlilik yapar, ama aşk ve sırlar olayların akışını değiştirir.

Unité 42 (14/6/2019)
Özel siber suçlar birimini yönetmekle görevlendirilen dul bir polis, Belçika’ya korku saçan teknoloji kurdu suçluları yakalamak için eski bir hacker ile iş birliği yapar.

Leila (14/6/2019)
Karanlık bir gelecekte bir kadın, yıllar önce tutuklanmasının ardından izini kaybettiği kızını bölünmüş toplulukların unutulmuş hudut bölgelerinde arar.

Awake: The Million Dollar Game (14/6/2019)
Sunucu James Davis, 1 milyon dolarlık ödülü kazanma şansı için yarışan uykusuz katılımcılara bir dizi fiziksel ve zihinsel meydan okumada kılavuzluk eder.

Trinkets (Çok yakında)
Bu yetişkinliğe geçiş dizisinde farklı sosyal çevrelerden gelen üç ergen kız, ortak noktaları olan mağaza hırsızlığı sevgisi sayesinde alışılmadık bir arkadaşlık kurar.

Ad Vitam (21/6/2019)
Tıbbi teknolojinin insanların sonsuza dek genç kalmasını sağladığı bir çağda, bir polis ve 20’li yaşlarında asi bir kadın, yedi gencin toplu intiharını araştırır.

Girls Incarcerated: 2. Sezon (21/6/2019)
Kavgalar, dostluklar, flört, kurallar. Zaten dramla dolu olan ergen yaşamı, parmaklıklar ardında çok daha zorludur.

Mr. Iglesias (21/6/2019)
Stand-up fenomeni Gabriel Iglesias, başrolünü oynadığı bu dizide yetenekli ama uyumsuz çocuklara yardım etmeye çalışan babacan bir lise tarih öğretmenini canlandırıyor.

The Casketeers: 2. Sezon (21/6/2019)
Maorili cenaze kaldırıcıları Francis ve Kaiora Tipene ile çalışanları; özen, saygı ve güler yüz göstererek Polinezyalı ailelerin kayıplarıyla başa çıkmasına yardım eder.

Dope: 3. Sezon (28/6/2019)
Los Angeles’dan Rotterdam’a dünyanın her yerinde uyuşturucuya karşı verilen savaş devam ederken, kullanıcılar ve bağımlılar bu mücadelenin ortasında kalır.

Instant Hotel: 2. Sezon (28/6/2019)
Avustralyalı ev sahiplerinden oluşan takımlar, birbirlerinin evlerinde geceleyip yaşadıkları deneyime puan vererek en iyi Instant Hotel ünvanını kazanmak için yarışıyor.

Paquita Salas: 3. Sezon (28/6/2019)
90’larda İspanya’nın en iyi yetenek menajerlerinden biri olan Paquita, en büyük müşterisini aniden kaybeder. Şimdi çaresiz bir hâlde yeni yıldızlar aramaktadır.

The Chosen One (28/6/2019)
Ücra bir köyde yaşayanları aşılamak üzere Pantanal’a gönderilen üç genç doktor, kendilerini sırlarla dolu, izole bir topluluğun arasında kapana kısılmış hâlde bulur.

The Confession Tapes: 2. Sezon (21/6/2019)
Asla işlemediklerini iddia ettikleri korkunç suçları itiraf ettiler. Peki ama neden? Bu ilginç soru, dört yeni hikâyede ele alınıyor.

Vis a vis: 2. Sezon (28/6/2019)
Göreve yeni gelen baskıcı güvenlik şefi, Macerana ve Cruz del Sur’daki diğer mahkûmları hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yapmaya zorlar.

YORUMLAR
zireaelciri
26 Mayıs 2019 15:13

Geç atılmış bir adım şahsen.Ayrıca sonunda Dark geliyor be! Umarım ilk sezondaki çizgilerini bozmazlar.

Parolamı Unuttum