Hideki Kamiya, 'Seriye Bayonetta 3 İle Başlamayın' Diyor

İlk iki oyunu oynamayan çok şey kaybeder

PlatinumGames dendiğinde akla ilk gelen isim olan, Resident Evil 2 ve Devil May Cry gibi kült oyunların yönetmenliğini yapmış Hideki Kamiya IGN'ye verdiği röportajda Bayonetta 3 hakkında konuştu.

Kamiya oyunculara üçüncü oyuna bulaşmadan önce mutlaka ilk iki oyunu oynamalarını öneriyor.

Ünlü isim her ne kadar seriye dair bir fikri olmayan oyuncuların bile Bayonetta 3'ten hoşlanmalarının mümkün olduğunu söylese de, eğer olayları bu noktaya getiren hikayeyi bilmezlerse çok şey kaçıracaklarını da ekliyor.

"Bayonetta 3'ü, ilk iki oyunu oynadıktan sonra oynamanızı tercih ederim" diyor Kamiya. "İlk iki oyunun hikayelerini hangisiyle başlarsanız başlayın zevk alabileceğiniz şekilde yazmıştık. Aslında Bayonetta 3 ile başlarsanız da hikayeyi takip etmenizin ve keyif almanızın önünde bir engel yok.

Ama eğer Bayonetta ve Bayonetta 2'yi oynadıysanız, bu oyunu çok daha ilginç bulacaksınız. O yüzden umarım kendinizi üçüncü oyuna hazırlamak için ilk iki oyunu oynarsınız.

Eğer ilk iki oyunu oynamazsanız, çok şey kaçıracağınızı düşünüyorum."

Bayonetta 3 ilk olarak 2017 yılında duyurulmuş, ilk oyun içi fragmanı ise dört yıllık bir sessizliğin ardından geçen yılın eylül ayında yayınlanmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum