Infamous Second Son’dan İlk Bilgiler Geldi!

Oyunun ana karakteri ve hikayesinden detaylar haberimizde.

Şubat ayında PlayStation 4 ile birlikte duyurulan Infamous: Second Son için ilk bilgiler gelmeye başladı. Oyunu son sayısının kapağına taşıyan Gameinformer, Sucker Punch’ın yeni yapımı hakkındaki detayları bir bir ortaya koymaya başladı.

Gelen bilgilere göre Second Son, Infamous 2’den yedi yıl sonra yaşananları konu alıyor ve bunu yaparken oyunun iyi sonundan devam ediyor. [Spoiler] Hatırlayacağınız üzere ikinci oyunun sonunda Cole McGrath, The Beast’i durdurmak için kendini ve birçok Conduit’i feda etmişti. Görünen o ki Conduit’lerden bazıları hayatta kalmış ve hükümet tarafından Bio Terörist olarak sınıflandırılmışlar. [/Spoiler] New Marias insanları Cole’un yaptığı fedakarlığı hatırlasa da Infamous Second Son’daki hükümet onları kontrol altına almak için bir birim kurmuş ki oyunda bu olayın hemen ardından başlıyor. Conduit’ların nakil işlemi sırasında bir kaza yaşanması ve bazı tutsakların kaçması ile karantinaya alınan Seattle’da geçen oyun, böylece yayınlanan ilk videodaki aşırı güvenlik önlemlerinin nedenini de açıklamış oluyor.

Second Son’un ana karakterine gelecek olursak kendisi 24 yaşında bir Amerikan Yerlisi olan Deslin Rowe. Oyunun başında Conduit’lardan biri ile temasa geçen Rowe böylece bir takım elementleri kontrol etme gücüne sahip oluyor. Oyundaki ana düşmanımız yukarıda bahsettiğimiz yeni hükmet birimi The Department of Unified Protection ancak Sucker Punch'ın yapım hakkındaki diğer düşman ve detayları önümüzdeki aylara saklıyor olması kuvvetle muhtemel.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum