John Carpenter, Bir Dead Space Filminin Çekilmekte Olduğunu Söylüyor

Ağzından mı kaçırdı acaba?

John Carpenter'a göre şu an bir Dead Space filmi çekiliyormuş ve böyle bir filmi daha önce duymadığımıza göre kendisi bu bilgiyi ağzından kaçırarak sağlam bir sızıntıya imza atmış olabilir :)

Ünlü yönetmen geçtiğimiz sene "hiç oyun uyarlaması yönetmeyi düşündünüz mü?" sorusuna "aklıma gelen tek isim, ki bundan daha önce de bahsetmiştim, Dead Space. Ondan harika bir film olurdu. Bunu yapabilirdim" şeklinde cevap vermişti.

Variety'nin yeni röportajında ise bu konuda bir gelişme olup olmadığı sorusuna kendisinin böyle bir projede yer almadığını, ama başka bir yönetmenin bu işin üstünde olduğunu düşündüğünü söyledi Carpenter.

"Büyük bir video oyun hayranıyım, tüm oyunlarını oynadım. Yeni dijital kameralara falan bakarken bir Dead Space filmi yapmayı ne kadar isteyebileceğimden bahsetmiştim. Sonra laf döndü dolaştı, herkes bana "ne zaman çekeceksiniz?" diye sormaya başladı. Bu filmi ben yapmıyorum. Sanırım başka bir yönetmenle anlaştılar. Benden bu filmi çekmemi istemediler. Yani bana bunu birileri doğrudan sorana kadar, bu filmle bir alakam olmayacak. Ama yakında yeni Dead Space oyunu çıkıyor, beni orada bulabilirsiniz."

Eğer gerçekten böyle bir film çekiliyorsa niye şimdiye kadar duyurulmadı, işin başında hangi yönetmen var, bunları merak ediyoruz tabii ki. Carpenter bu röportajda Pandora'nın kutusunu açmış olabilir bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum