Keanu Reeves'in BRZRKR Çizgi Romanı Netflix Filmi Oluyor

Animesi de bonus olarak yolda

Hollywood tarihinin en ikonik aktörlerinden birisi olan Keanu Reeves özellikle son dönemde hayran kitlesini epey genişletmiş durumda. John Wick ile başlayan bu yeni dönemde bir de yeniden Matrix'e bağlanıp Neo olarak karşımıza çıkacak olan Reeves, kendi özgün projeleriyle de hayranlarının yüzünü güldürecek. Bu ay hayatına başlayan ve 12 sayılık limitli bir seri olacak olan BRZRKR çizgi romanının yaratıcılarından olan Reeves bu seriyi Netflix'e de taşımaya hazırlanıyor.

Netflix'in resmi hesabından yapılan duyuruyla birlikte dizi netlik kazandı. "Netflix, Keanu Reeves'in BRZRKR'i için bir film ve onun devamında bir animasyon dizi geliştiriyor. Seksen bin yıldır, çağlar boyunca savaşan ölümsüz bir savaşçı için vahşice epik bir hikaye. Reeves filmin yapımcısı ve yıldızı olacak aynı zamanda animede de seslendirmen olarak görev alacak." açıklaması hepimizi heyecanlandırmayı başardı. 

Keanu Reeves ile birlikte Matt Kindt'ın senaryosunu yazdığı BRZKR'nin çizimleri ise Ron Garney'e ait. Boom! Studios tarafından basılan çizgi roman bu ay başladı ve yaklaşık bir sene sonra final yapacak. Filmin ve animenin çizgi romanın bitiş tarihinden sonra çıkacağı kesin gibi gözüküyor. Bu heyecan verici projeden detayları merakla takip ediyoruz. 

YORUMLAR
bay davaro
24 Mart 2021 21:03

Bu çizgi romanı okumak isteyenler varsa linkteki blogdan Türkçe okuyabilir; ucracizgiroman.blogspot.com/2021/03/brzrkr-01.html

Atlas Estrella
23 Mart 2021 18:04

Bir Keanu Reeves fırtınasıdır sürüp gidiyor. Matrix'li yıllar çoktan geride kaldı hâlbuki. Güzel yıllardı. Matrix dendiğinde akan sular akmaktan vazgeçerdi.

Parolamı Unuttum