Kingdom Hearts 4'ten Sonra Sıra Final Fantasy 9 Remake Duyurusunda

GeForce Now listesi tek tek doğrulanıyor

GeForce Now veritabanı sızıntısı sayesinde PC'ye çıkması beklenen çok sayıda oyunun ismini öğrenmiştik ama o dönemde bu listeyi teyit etmenin bir yolu yoktu. Sonrasında başta God of War'un PC versiyonu olmak üzere çok sayıda oyun tek tek duyurulmaya başladı ve yapılan her duyuruyla da listedeki diğer oyunların da gerçek olma ihtimali yükseldi.

Listede Square Enix'e ait olan oyunlar arasında Kingdom Hearts 4 ve Final Fantasy 9 Remake isimleri de bulunuyordu. Square Enix'in Japonya'da "Tactics Ogre Reborn" ismi için ticari marka başvurusunda bulunduğunu düşünürsek Final Fantasy Tactics de yolda.

GeForce Now listesinde Final Fantasy VII Remake'in PC versiyonu, Chrono Cross remasterı gibi oyunlar da vardı. Bunların hepsi de çıktı. Kingdom Hearts 4 de taze taze duyurulduğuna göre listede duyurulmayı bekleyen tek Square Enix oyunu olarak Final Fantasy 9 Remake kaldı.

Final Fantasy 9, 2000 yılında PlayStation için çıkmıştı ve yönetmeni de Hiroyuki Ito'ydu. 2010 yılında PS3, PSP ve sonrasında da Vita için PS1 Classic oyunu olarak tekrar yayınlanmış, 2016 yılında ufak tefek grafik yenilemeleriyle PC ve PS4 için çıkış yapmıştı.

Listedeki oyun ise FF7 Remake benzeri bir remake projesi. Square Enix'in şu an bir çok oyunu aynı anda planladığını düşünürsek, Final Fantasy 9 Remake'in ne zaman duyurulacağını tahmin etmek güç, ama artık o oyuna da kesin gözüyle bakabiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum