Advertisement

Lego, Merakla Beklenen Zelda Setini Tanıttı

Cebimde koca bir delik var şu an

Şu dünyadaki en pahalı hobim Lego :( Her geçen gün cebimdeki delik büyüyor olsa da Lego'nun yeni setleri bu duruma yardımcı olacak gibi görünmüyor. Uzun süredir merakla beklenen Lego Zelda seti, sonunda resmen taıtıldı. Ve dürüst olalım, muhteşem görünüyor.

Beklenildiği üzere set, Great Deku Tree'yi oluşturmanızı sağlayacak. Legend of Zelda'nın yeni seti 2-in-1 olarak geçen bir yapıda olacak. Bu setleri genellikle Creator grubunda görüyoruz. Yani seti satın alanlar, iki farklı Deku Tree'yi oluşturma şansına sahip. İstediğinizi yapmak size kalmış. (Bence ikincisi)

Maalesef setin fiyatı 300$. 300 dolarlık setlerin Türkiye'ye gelişi yaklaşık 10.000 TL'yi buluyor. Örneğin yine US sitesinde bulabileceğiniz 300 dolarlık "Batman: The Animated Series Gotham City" seti, Türkiye'de 9.999 TL'ye satışa sunulmuştu.

Neyse, moralimizi bozmayalım. Set içerisinde dört farklı minifigür de bulunuyor. Bunlardan ikisi Breath of the Wild dünyasından Zelda ve Link. Diğer ikisi ise Ocarina of Time varyasyonları.

Set, 1 Eylül'de satışa sunulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum