Lissandra, Buz Cadısı Freljord'dan Soğuk Getirdi

Gözlerini kapat ve bırak soğuk seni alsın...

League of Legends'in şampiyon ordusuna katılan son karakter Lissandra şimdiden bir hayli ilgi çekmiş gibi çünkü maç yapmaya girdiğinizde hem kendi hem de karşı takımda mutlaka bir tane Lissandra görüyorsunuz.

Lissandra'nın da katılımıyla Freljord'un asil ailesinin 3 kızı da oyuna katılmış bulunuyor (Sejuani, Ashe, Lissandra). Karanlık bir karakter olan Lissandra'nın asıl amacı bütün dünyayı saracak bir buz devri yaratmak. Mana kullanan bir büyücü olan karakterin özellikleri ise şöyle;

Iceborn (Pasif): Kısa bir beklemeden sonra, Lissandra'nın bir sonraki yeteneği mana harcamaz. Düşmana yavaşlatan yeteneklerden biri ile saldırmak bu yeteneğin bekleme süresini kısaltır.

Ice Shard: Lissandra düşmana çarptığı anda parçalanan buzdan bir mızrak fırlatır. Hasar verir ve kısa bir süre hareket hızını yavaşlatır. Çarpışmanın ardında kalan düşmanlar da hasar alır.

Ring of Frost: Lissandra çevresindeki bölgeyi dondurur, etrafındaki düşmanlara hasar verir ve hareket etmelerini engeller.

Glacial Path: İleriye yavaş ilerleyen ama uzun mesafeli bir buzdan pençe fırlatır, yolu üzerindeki herkese hasar verir. Yeteneği tekrar etkin hale getirmek Lissandra'nın pençenin son bulunduğu noktaya ışınlanmasına yarar.

Frozen Tomb (Ultimate):

Düşmana Karşı: Lissandra düşmanı dondurur, hasar verir ve sersemletir. Düşman şampiyondan sızan Karanlık Buz yakındaki diğer düşmanlara da hasar vererek hareketlerini yavaşlatır.

Kendisine: Lissandra kendisini buzun içine hapseder ve bu şekilde kısa bir süre (1,5 saniye) hedeflenemez ve hasar almaz hale gelir. Lissandra'dan sızan Karanlık Buz çevredeki düşmanları yavaşlatır ve hasar verir. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum