Lord Of The Rings Online 15. Yaşını Genişlemeleri Ücretsiz Yaparak Kutluyor

Neredeyse tüm genişleme paketleri dahil

The Lord of the Rings Online bu yıl 15. yaşını kutluyor ve bunun için de oyunculara çeşitli sürprizler hazırlamış durumda. Oyunun yapımcısı Raninia'nın blog postundan verdiği müjdeye göre oyunun ilk günden başlayarak bugüne kadar çıkan çok sayıda genişleme paketi, tüm görevler, bölgeler, zindanlar oyunculara ücretsiz olarak sunulacak!

Helm's Deep genişlemesine kadar olan tüm içerik bu teklife dahil. Yani geliştirici Standing Stone Siege of Mirkwood, Rise of Isengard, Mines of Moria, Riders of Rohan ve Helm's Deep gibi genişleme paketlerini ücretsize dönüştürürken, Rune-keeper, Warden ve Beorning de tüm oyunculara yine ücretsiz olarak oynanabilir olarak sunulacak.

VIP'leri bekleyen bir sürpriz de var, o da VIP'ye artık Mordor, Minas Morgul, ve War of Three Peaks genişleme paketlerinin standart versiyonları da dahil ediliyor.

High Elf sınıfı gibi premium sınıflar da yine tüm oyunculara ücretsiz sunulacak.

Kısacası eğer oynaması ücretsiz bir DVO arıyorsanız The Lord of the Rings'e başlamak için daha iyi bir fırsat bulmak gerçekten de güç. Oyunun normal versiyonunda bile oynaması ücretsiz içerik miktarı çok fazlaydı, şimdi buna bir de genişleme paketleri eklenince iyice geniş bir içerik listesi sizi bekliyor olacak.

YORUMLAR
akifozkalay
22 Mart 2022 10:37

Oyun ilk çıktığı zaman yurtdışından 80-90 tlye getirtmiştim. aylık ücreti 10 euro o zaman 27 tl filan yapıyordu. güzel zamanlardı. 

Parolamı Unuttum