Lords of the Fallen, Çıkış Fragmanıyla Karşımızda

Buluşmaya 2 gün kaldı

Soulslike oyunları sevenler için iyi bir alternatif olup olmayacağını merakla beklediğimiz Lords of the Fallen’ın çıkışına 2 gün kadar bir süre kaldı. Oyunun dağıtımcısı CI Games ve geliştiricisi Hexworks de vaktinin gelmiş olduğunu düşündüler belli ki, oyunun resmi çıkış fragmanını paylaştılar:

Oyun nasıl çıkar bilemiyorum, ama bugüne kadar ilgi çeken fragmanlarla çıktılar karşımıza, bu da onların arasına dahil edilebilecek bir fragman olmuş. Bir yandan hikâyenin odak noktasına, baş düşmanımız Adyr’e kulak veriyoruz, bir yandan Umbral Lamb ile nasıl boyut değiştirdiğimizi görüyoruz, elbette çeşit çeşit düşmanı da es geçmiyoruz.

Lords of the Fallen, 13 Ekim’de çıkıyor. Yılın yıldızı parlayanlarından mı olacak yoksa beklentileri yükseltmiş olmanın zararlarını mı tecrübe edecek, hep beraber göreceğiz.

 

YORUMLAR
Atlas Estrella
11 Ekim 2023 16:09

Pazarlamaya ayrılan bütçenin, oyunun yapımına harcanan bütçenin önüne geçmesi beni her zaman rahatsız etmiştir. Bu video da bunun bir örneği. Şu videoyu çıkaracağınıza adam gibi bir oyun çıkarın daha iyi. Oyun kendi kendinin reklamını yapar zaten.

Parolamı Unuttum