Lords of the Fallen'da Kendi Bonfire'larımızı Yerleştirebileceğiz

Ama bu düşündüğünüz kadar kolay olmayacak

Lords of the Fallen'ın reboot hali daha önce Dark Souls 3 için düşünülüp vazgeçilen bir sistemi hayata geçirecek: kendi bonfire'ını kendin yap!

Oyunun kreatif direktörü Cezar Virtosu, PC Gamer'la yaptığı konuşmada oyunun bonfire ya da kontrol noktaları hakkında ilginç bilgiler verdi. Öncelikle Lords of the Fallen'da öyle adım başı bonfire bulunmayacak, aksine orijinal oyuna kıyasla daha ender bonfire bulacağız. Bunun da sebebi dilersek istediğimiz yere kendi bonfire'ımızı koyabilecek olmamız.

Elbette bu oyunu çok da kolaylaştıracak bir şey değil, çünkü aynı anda sadece tek bir bonfire yerleştirebiliyor olacağız ve bu bonfire'ı yapmak için gereken malzemeleri de farmlamak gerekecek. Bu malzemeler de çoğunlukla oyundun Umbral diyarındaki yaratıklardan düşecek.

Kalabalık kısımları bonfire yerleştirip kolayca geçerim diye düşünüyorsanız bir mekanik daha eklemiş Hexworks. Düşmanlar gelip de bonfire'ınızı parça pinçik edebiliyor :) Bu da o değerli malzemeleri kaybetmeniz demek. Yani bonfire'ları yerleştireceğiniz yerleri de dikkatli seçmeniz gerekiyor. Bonfire kullandığınızda da elbette öldürdüğünüz tüm düşmanlar dirilmiş olacak.

Bakalım Lords of the Fallen bu yeni özellikleriyle geliştiricisinin de dediği gibi Dark Souls 4.5 gibi hissettirebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum