Lumia 928 Resmiyet Kazandı

Nokia, Lumia 928'i resmi stesinden açıkladı.

Aylar süren söylenti ve Amerika semalarında görülen bir billboard reklâmının ardından Nokia, Lumia 928'i resmi sitesinden duyurdu.

Öncelikle şunu söyleyeyim, tahmin edebileceğiniz gibi telefon hakkında fazla bilgi yok. Ancak fazla detay görünmese de (hepsi birbirine benziyor bu Lumia'ların), Lumia 928'i ön yüzünden görüyoruz. Bu görselle birlikte, güncel model Lumia 920'de olduğu gibi gelişmiş kamera özelliklerinin bulunacağına da işaret ediliyor.

Billboard reklâmı demişken Lumia 928'in adı bir dergi reklâmında da geçmiş. Bu reklâma göre telefon, düşük ışıklarda harika bir fotoğraf performansı sunacak. Bu da doğal olarak akıllara hemen Xenon flaşı getiriyor ki, beklentiler arasında bu da mevcut (Lumia 928'de, LED ve Xenon flaşın birlikte yer alacağı söyleniyor). PureView, optik görüntü sabitleme ve Carl Zeiss da zaten olmazsa olmazlar arasında.

Daha fazla özellik, herhangi bir çıkış tarihi ya da fiyat detayı yok henüz. Ancak telefonun, Stephen Elop'un daha evvel isim vermeden çıtlattığı gibi Verizon'ın en önemli cihazlarından biri olması bekleniyor. Bu da, Nokia ve Microsoft'un Amerika pazarında yer edinme çabalarının bir sonucu.

Merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum