Metal Gear Solid 1'in Yeniden Yapımı Tuzağı Başarısız Oldu

Duygularımızla oynama!

Metal Gear Solid gibi efsane bir serinin en önemli oyunlarından Metal Gear Solid 1’in adı ilginç bir gelişmeyle bir kez daha anıldı.

Teknoloji olarak artık oldukça eski olan MGS1’i yeniden yapmak isteyen Tom isimli bir kişi Kickstarter’dan proje başlattı. Bu projenin bir para tuzağı olduğu o kadar kolay anlaşılıyordu ki... Gelin size projeyi Tom’un kendi ağzıyla anlatayım.

“Metal Gear Solid, PSX’teki en iyi tecrübelerden biriydi. Fox Engine ve yeni nesil grafiklerle sizlere oyunu yeniden sunacağız. Oyunu henüz oynamadıysanız tüm bu yaygaranın sebebini öğreneceksiniz!

“Sadece güncelleştirilmiş grafikler değil, yalnızca Fox Engine ile yapılabilecek yeni bir sinematik derinlik de bulunacak!

“Sizi çok bekletmeyeceğiz! Uzun zamandır başlamak için sabırsızlandığımız bir proje bu!”

Tuzak olduğu kilometrelerce öteden anlaşılan bu proje için biçilen hedef 650 bin dolardı. Tahmin edebileceğiniz üzere proje başarısızlıkla sonuçlandı. İşin ilginç kısmıysa kimsenin oyuna para vermemesi oldu. Bu tip sitelerde genelde en saçma şeylere bile elbet para veren çıkardı. Herhalde Metal Gear Solid 1’in imkansız vaatlerle duyurulan yeniden yapımı bu kişileri bile cezbetmedi.

Son olarak Kickstarter projesini başlatan kişinin aradan bir hafta geçmesinin ardından projeyi iptal ettiğini söyleyelim. Neyse ki şansını çok fazla zorlamamış.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum