Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Bu Bahara Bizlerle

Bu bahar MGS... Hmmm... :)))

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un PS3, 360, PS4 ve X-One için bu bahar çıkacağı duyuruldu. Kesin bir tarih yok.

Hideo Kojima, Ground Zeroes'un hikâyesiyle ilgili olmasa da Phantom Pain'e geçişteki önemi konusunda da birkaç kelâm ediyor: "FOX Engine'in gelişmiş yetenekleri bana hikâyeyi yeni bir şekilde anlatmak konusunda birçok imkân sağladı. Phantom Pain seri için çok büyük değişiklikler getiriyor. Biz de oyuncuları yeni açık dünya sistemine ve onun potansiyeline ısındırmak istiyoruz. Ground Zeroes bazı oyun elementlerini tanıtmak, oyuncuları ana oyuna daha sıcak başlatmak için geliştirildi."

Biraz MGS 2'nin Tanker bölümü gibi diyebiliriz yani. Zaten kapsadığı düşünülen hikâyenin çok geniş olmayacağı da hesaba katılırsa tam bir oyun olması düşünülemezdi. Ama ayrı satılacak. Neyse ki fiyatı uygun tutulmuş. PS3 ve 360 için kutulu versiyonları ABD'de 30, dijital versiyonları 20 dolara satılacak. PS3 ve X-One için olan kutulu versiyonları ise 30 dolar. Ülkemize ne kadara geleceğini kestirmek zor. PS3 ve 360 için 60-80 TL arasına dijital olarak alabiliriz sanırım.

Bu duyuruyla birlikte oyunun kutu görseli ve birkaç ekran görüntüsü de yayınlandı. Galerimizden göz atabilirsiniz (görsellerin ilk 18 tanesi yenidir):

mgs-ground-zeroes-bu-bahara-big2

YORUMLAR
Parolamı Unuttum