Metro: Last Light Son Yılların En İyi Gözüken Oyunu!

Huw Beynon'dan iddialı açıklamalar...

Görünen o ki yapımcılarının Metro: Last Light'a olan güveni tam. Kısa süre önce yayınlanan videosu ile dikkatleri tekrar üzerine çeken oyun için çeşitli açıklamalarda bulunan Deep Silver marka müdürü Huw Beynon, Metro: Last Light'ın piyasadaki en iyi gözüken yapımlardan biri olduğunu söyledi.

THQ'nün Şubat ayındaki iflasının ve bunun ardından etrafı saran belirsizliğin son derece ilginç bir manzara yarattığını belirten Beynon, Deep Silver'ın oyuna karşı olan heyecanı ve hevesinin kendilerini çok etkilediğini söyledi. Bu olumlu hava nedeniyle THQ'dan Deep Silver'a geçişin son derece yumuşak olduğuna da değinen Metro: Last Light yapımcısına göre oyunun vurucu etkisi kendini -geliştirme sürecinde ana platform olarak boy gösteren- PC'de gösterecek. Bu açıklamalardan sonra konsol sahiplerini kötü düşünmemeye davet ediyoruz ki Beynon'un da açıklamasına bu yönde devam ediyor.

Metro: Last Light'ın Xbox 360 ve PlayStation 3'te de son derece hoş gözüktüğünü ancak PC'nin donanım kapasitesi nedeniyle elbette gözle görülür bir fark olduğunu belirten Beynon, "Gelecekte oyunun PlayStation 4 versiyonunu görecek miyiz?" sorusuna ise bunun bir iş kararı olduğunu, önümüzdeki zamanın ne göstereceğinin belli olmadığı yanıtını verdi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum