Microsoft Flight Simulator 2024'te Uçağınızdan İnebileceksiniz!

Hafiften bir Driver hissi verdi...

Microsoft Flight Simulator 2024 için şimdiden tüm hazırlıklarımı yaptım. Fakat Asobo ekibi, her yeni açıklama ile beklentileri yükseltmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün PC Gamer ekibine konuşan Microsoft Flight Simulator patronu Jorge Neumann, yeni oyun hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oyunun her anlamda gelişip değişeceğini biliyoruz. Fakat Asobo ekibi, ince detayları da atlamayacak. Uçağınızda gezinirken altınızdan geçen hayvan sürülerini görebilecek, hatta canlı olarak takip edilen gemileri bile inceleyebileceksiniz. Yetmeyecek, Neumann'ın açıklamalarına göre her gemiye iniş yapabileceksiniz.

Neumann'ın "oyunlarda yeni bir çağ" diye tanımladığı Microsoft Flight Simulator 2024, uçaktan inmenize de izin verecek. Sadece gökyüzünde yeri incelemek yerine uçağınızdan inebilecek ve en sevdiğiniz dağa, ince patikalardan ayaklarınızın üstünde tırmanabileceksiniz. Ben demiyorum, Neumann diyor!

İşin ilginç yanı ise bu kadar yeniliğin, depolama alanında koca bir kara deliğe dönüşmeyecek olması. Son güncellemeler ile 500 GB yer kaplayan güncel MFS'ün aksine yeni oyun toplamda 50 GB kadar yer kaplayacak. Bu hacim gelen güncellemeler ile artacak olsa da, dudak uçuklatan seviyelere çıkmayacak.

Ne diyeyim, beklentiler arşa çıktı. Microsoft Flight Simulator 2024'ün Kasım ayında çıkış yapması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum