MultiVersus'un Yönetmeni, Veri Madencilerinin Oyunculara Zarar Verdiğini Söyledi

Sizce haklı mı?

Günümüzde hiçbir şeyin gizli kalması mümkün değil. Hele ki servis oyunları, bu durumdan çok çekiyor. Her oyunun kendi çapında ünlü olmuş birer veri madencisi bile mevcut. Bu sayede oyuncular, henüz çıkış yapmayan içerikleri öğrenme fırsatı buluyor. Fakat Multiversus'un yönetmeni çok daha farklı düşünüyor...

Geçtiğimiz günlerde VGC ekibine konuşan Tony Huynh, veri madencilerinin oyunculara zarar verdiğini ifade etti. Anlık olarak veri madencileri ile "savaştıklarını" dile getiren Huynh, yeni ve yaratıcı veri madenciliği işlemleri için gerekli önlemleri almaya başladıklarını söyledi.

"Tabii... Ne kadar önlem alırsak alalım hepsi oldukça zeki ve aratıcı insanlar. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz fakat yetenekleri beni etkilemeye devam ediyor."

Bununla birlikte övgünün ardından veri madencilerine serzenişte de bulunmuş Huynh. Madencilerin oyuncuların heyecanını kaçırdığını dile getiren yönetmen, bu sızıntıların geliştiricilerin de tadını kaçırdığını belirtiyor.

Hatırlarsanız 2022 yılında MultiVersus'un Joker'inin Mark Hamill tarafından seslendirildiği iddiası ortaya atılmıştı. Tam 2 yıl sonra bu iddialar doğru çıktı.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum