Mass Effect Seslendirme Ekibinden Teşekkür Videosu

"...Bu maceranın bir parçası olduğunuz için teşekkürler..."

Her ne kadar finali ile hepimizin canını kallavi şekilde acıtmış olsa da, Mass Effect serisi yakın dönemde yazılmış en kaliteli uzay operası dünyalarındandı. Bundan 36 yıl önce Star Wars'ın başlattığı işi yeniden, sünger çekerek yapabilen ve kimilerine göre daha da ileriye taşıyabilmiş olan bir seriydi.

Çıkış tarihi olan 2007'yi tam beş yıl geride bıraktığında, Bioware 7 Kasım 2012 tarihine bir not düştü ve onu "N7 Day" olarak tanımladı. N7, bildiğiniz üzere özel birliklerdeki en üst seviyeyi (yedinci seviye) belirten kod ve Mass Effect macerası boyunca Kumandan Shepard'ın üstünde amblemi var.

İşte bu kutlamalar çeşitli oyun içi etkinliklerle, özel "loyalty" paketleriyle ya da hayranların çalışmalarıyla kutlanırken bu sene bir ek yapıldı. Mass Effect serisindeki karakterlere seslerini veren Mark Meer (Shepard), Jennifer Hale (FemShep), Raphael Sbarge (Kaidan) Courtenay Taylor (Lack) gibi aktörler bir video için bir araya geldiler.

Bu sürecin bir parçası oldukları için, eleştirilerini dile getirdikleri için, bu kurgu dünyasına farklı katkılarda bulundukları için, her şeyin ötesinde oyun oynamaya devam ettikleri için hayranlarına teşekkür ettiler. Eğer siz de bu sürecin bir parçası olduysanız beş yıl boyunca, midenizde birkaç kelebeğin havalanmasına sebep olabilir. Sonunu batırmış olsalar da, unutulmaz bir maceraydı nihayetinde.

Bu arada N7 Day'in yeni Mass Effect oyununa hangi konularda işaret ettiğine dair merakınız varsa, sizi bu sabahki haberimize yönlendirelim en iyisi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum