Nadir Bulunan Bir Sega Mega Drive Oyunu Yaklaşık 10.000 Dolara Satıldı

Lakers vs Celtics, sahibine iyi para kazandırmış

Geçtiğimiz dönemlerde de çok yüksek fiyatlara satılan oyun haberleri yapmıştık. Bu seferki oyun belki önceki örnekler gibi rekor denilebilecek bir fiyata ulaşmasa da yine de dikkat çektiğini söylemek mümkün.

Fusion R Gamer tarafından paylaşılan bilgiye göre; nadir bulunan bir Sega Mega Drive oyunu olan Lakers vs Celtics’in bir PAL kopyası, eBay üzerinden 7,870 Pound (9.800 Dolar) gibi oldukça yüksek bir fiyatla satılmış durumda.

Bu oyunun Kuzey Amerika versiyonu yaygın olmakla birlikte Avrupa versiyonu, bu fiyattan da anlaşılabileceği üzere, koleksiyonluk bir oyun olarak görülüyor. Bunda, çıkış yapmadan hemen önce Avrupa’da resmi satışının iptal edilmesinin de etkisi olduğunu söyleyebiliriz.

Eurogamer; vaktinde oyunla ilgili bir haberinde oyunun Avrupa’da satışa sunulmamasının gerekçesinin, Avrupa piyasaları için NBA lisansı alınamaması olduğunu not etmiş. Sonrasında bu lisans sorunu çözülüyor ve bir sonraki oyun Bulls vs Lakers, Avrupa’da da satışa sunuluyor.

Sonuç olarak; bu Lakers vs Celtics kopyası, sahibine güzel para kazandırmış durumda. Bir sonraki rekor satış fiyatı haberi hangi oyundan gelecek bakalım.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
2 Haziran 2023 00:21

eskiden 1-2 liraya alıp koleksiyon yaptığım 2000lerin sonuna doğru bedavaya oraya buraya dağıttığım korsan pc cd-rom oyunlarımı bile sırf kitapçıklı retro diye şu an zebramo'da 300 400 liraya çakıyor millet. hem de Türkiye gibi bir ülkede.

Parolamı Unuttum