Advertisement

Netflix Geeked İlk Günden Öne Çıkanlar

Kum saatlerini ters çevirme zamanı

Bünyesinde her türlü kesme hitap edecek epey geniş bir kütüphaneyi barındıran Netflix'in özellikle "geek" kültür için uzun zamandır büyük planları var. Sırf bu amaç uğruna düzenlenen Netflix Geeked etkinliği de dün başladı. Daha ilk günden irili ufaklı bolca içerikten yeni haberler aldık, bazılarını ilk kez gördük bazılarından da yeni görüntüler servis edildi. Ayın 10'una kadar sürececk olan etkinliğin en geniş çaplı ve göze çarpan günü de yine dün yapılan ilk gün etkinliğiydi. 

Yayımlanan programa göre ayın 6'sını dizilere, 7'sini filmlere, 8'ini animasyonlara ve 10'unu oyunlara ayıracak olan Netflix, en kuvvetli yanı olan dizilerle adeta bir gövde gösterisi yaptı. Dünkü etkinlikten öne çıkan içerikler ise şu şekilde;

One Piece Uyarlamasından Set Fotoğrafları & Oyuncu Haberleri

Ülkemiz de dahil olmak üzere dünya genelinde devasa bir hayran kitlesine sahip olan One Piece animesi Netflix çatısı altında kanlı canlı bir dizi olarak karşımıza çıkacak. Dizinin set görüntüleriyle birlikte kadrosunun da açıklandığı bir video ile karşımıza çıkan Netflix o meşhur yüzen restoran Baratie'ye de göz atma şansı tanıdı. Dizide başrol olan Luffy karakterini Inaki Godoy canlandıracak. Steve Maeda ve Matt Owens'ın yapımcılığını üstlendiği One Piece dizisi Godoy'un dışında kadrosunda Emily Rudd, Peter Gadiot ve Taz Skylar gibi isimleri de barındırıyor.

Resident Evil Dizisinden Resmi Fragman Yayımlandı

Oyun serisi olarak milyonlarını gönlünü fethetmeyi başaran Resident Evil'ın ekran adaptasyonları ise tam anlamıyla gönül kırma görevi görüyor. Capcom'un oyun markalarını ekrana taşıma sürecinde yeniden Resident Evil'ın gündeme gelmesi de kaçınılmazdı. Bu kez Netflix güvencesiyle izleyeceğimiz yeni diziden resmi fragman da Geeked etkinliği ile birlikte karşımıza çıktı. İlk oyundan birkaç özgün yaratığın da yer aldığı fragman ile birlikte hayranlar da tek kaşları kalkık bir şekilde diziyi beklemeye başladı. 14 Temmuz günü tüm bölümleri aynı anda görücüye çıkacak olan dizi umarım bu kez Resident Evil markasına yakışan bir performans sergileyebilir. 

The Sandman 5 Ağustos'ta Geliyor!

Büyük usta Neil Gaiman'ın belki de en şahane çizgi romanı olan Sandman'in Netflix adaptasyonu şüphesiz bu etkinliğin en çok merak edilen içeriğiydi. Bunun farkında olan Netflix'te diziyle ilgili merak edilen en önemli detayı nihayet paylaştı; The Sandman 5 Ağustos'ta yayın hayatına başlıyor! Kadrosunda Tom Sturridge, Vivviene Acheampong ve Boyd Holbrook gibi isimleri barındıran Sandman'den yeni bir fragman da yine Geeked etkinliğine özel olarak görücüye çıktı. Artık Sandman için önümüzde yaklaşık iki aylık bir süreç var ve kum saatlerini ters çevirmenin vakti geldi. 

Tim Burton'un Addams Family Yan Dizisi Wednesday'i İlk Kez Gördük

Addams Family ve Tim Burton isimleri yan yana gelince insan ister istemez meraklanıyor. Bu birleşmenin sonucunda izleyeceğimiz Wednesday yan dizisi de adından da anlaşılabileceği üzere Wednesday Addams'ın hikayesini anlatacak. Sekiz bölümden oluşacak olan diziden Jenna Ortega'nın canlandırdığı Wednesday Addams'ın ilk görüntüleri de kısa bir video ile birlikte görücüye çıktı. Sadece Çarşamba değil, tüm aile üyelerinin de rol bulacağı dizinin bu yılın son döneminde yayın hayatına başlaması bekleniyor. 

Guillermo Del Toro'nun Cabinet Of Curiosities Dizisinde Eric Andre'yi İzleyeceğiz

Korku filmlerinin büyük ustalarından Guillermo del Toro'nun yarattığı Cabinet of Curiosities dizisi gerçekten çok ilginç duruyor. The Babadook, Splice ve Mandy gibi nice korku filminin yönetmenlerini de barındıracak olan dizi 8 korkunç bölümden oluşacakmış. Kadrosunda Eric Andre gibi genellikle yüzümüzü güldürmesine alıştığımız bir ismin de olması olayları daha da tuhaf hale getiriyor. Bu yıl içerisinde yayınlanacağı açıklanan diziden bir de tanıtım fragmanı yayımlandı. 

Dark'ın Yaratıcılarından Yeni Dizi: 1899

Netflix kütüphanesindeki en eşsiz yapımlardan birisi olan Dark, kafa yakan yapısıyla birlikte büyük beğeni toplamıştı. Dark'ın yaratıcı ekibi yine epey tuhaf bir işle karşımıza çıkacaklar. Başrolünde Emily Beecham'ın yer aldığı 1899 dizisinde bu kez açık denizlere doğru bir yolculuğa çıkacağız. Kerberos isimli bu gemide yaşanacak tuhaf olayları ise şimdilik sadece yayımlanan ilk tanıtım fragmanından gördüğümüz kadarıyla biliyoruz. 

Doğal olarak etkinliğin bütün ışığı Sandman'in yayın tarihi üzerinde toplandı. Ancak Neil Gaiman'ın ustalık eserinin yanı sıra Del Toro'nun korku dizisi de epey umut vaat ediyor. Addams Ailesi müdavimleri için Wednesday ve maceralarına da tanıklık etmek epey eğlenceli olabilir. Bakalım Geeked'ın devam eden günleri bizlere ne gibi sürprizler sunacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum