Overwatch World Cup, 2023 Yılında Geri Dönüyor

Dünya Kupası heyecanı OW evrenini saracak

Dün akşam saatlerinde Arjantin ve Fransa, Dünya Kupası tarihinin en acayip işlerinden birine imza attı. Tam 6 golün olduğu maçın sonucunda gülen, Messi ve arkadaşları oldu. Final o kadar büyük bir heyecan yarattı ki, Overwatch bile bu ilgiye kaygısız kalamadı. Overwatch'un meşhur Dünya Kupası etkinliği, 2023 yılında geri dönüyor.

Overwatch World Cup 2023'ün Haziran ayında başlaması öngörülüyor. Önce dünyanın her köşesindeki takımlar elemelere girerek 16 takım kalana dek yarışacak. Ardından grup aşaması ve 2023 yılının sonbahar aylarında final süreci gerçekleşecek. Blizzard, turnuvada yarışcak ülkeleri Ocak ayında açıklayacak.

Dünyanın en iyi oyuncularının yarışacağı etkinliğin Overwatch League ve Overwatch Contenders oyuncularından oluşması bekleniyor. Öte yandan bölgeler, kendi takım oyuncularını seçebilecek. Daha önceki turnuvalarda bazı takımların YouTube içerik üreticilerinden oluştuğunu da görmüştük. Tek sınırlama ise takımdaki oyuncuların seviyesi. Bu turnuvaya katılabilmek için en az Elmas seviyesinde olmanız gerekiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum