Oyungezer Özel Sayısı: League of Legends

Daha önce ipucu verilen özel sayı, karşınızda.

Güncelleme: Kafada oluşabilecek bazı soru işaretleri sebebiyle sizi buradan Soru / Cevap haberimize alalım. Tüm şehirlerde dergiyi bulabileceğiniz noktaların listesini dağıtım firmamızdan istedik. Liste elimize ulaşınca bu sitede yayınlayacağız.

Oyungezer ekibi ilginç bir ekip aslında. Bir tarafta aylık dergi, bir tarafta internet sitesi, bu esnada gerçekleştirilen yenilenme ve son olarak, Riot Games Türkiye’nin işbirliğiyle yapılan dev bir League of Legends projesi. O projenin sonunda da karşınızda, League of Legends özel sayısı. Piyasada ve sizleri bekliyor:

TAM 132 SAYFA DOLUSU SADECE LEAGUE OF LEGENDS

Rehberler, stratejiler, az bilinenler, LoL'un eSpor tarafı hakkında merak ettikleriniz, Riot Türkiye röportajı ve daha neler neler! Hem yeni başlayanlar hem de eski oyuncular için tekmili birden LoL dünyası Oyungezer'in League of Legends Özel sayısında.

HERKESE 600RP HEDİYE!

Dergiyi alan herkes 7,5 TL değerindeki 600RP’lik Riot PIN koduna ücretsiz sahip oluyor!

DEVASA POSTER ve LEAGUE OF LEGENDS DVD’Sİ HEDİYELİ!

Öylesine büyük ve kaliteli bir poster ki, ofiste kendisine "poster abi" diyoruz!

60 SAYFALIK DETAYLI ŞAMPİYON REHBERLERİ

En popüler 30 League of Legends şampiyonunun yer aldığı Usta Tavsiyeleri Rehberi. Her şampiyon için özel olarak hazırlanmış rünler ve kabiliyetler ile birlikte!

4. SEZON’LA GELEN YENİLİKLER NELER?

3. Sezon’dan 4. Sezon’a değişenler, oyuna eklenenler, yeni lig sistemi ve turnuvalara dair bilinmesi gereken her şey

SPORUN YENİ ADRESİ: LEAGUE OF LEGENDS!

Ülkemizde ve dünyada eSpor turnuvaları neler, nasıl takip edilir, geçen sezon neler oldu, 4. sezonda eSpor’da neler olur? Ayrıca en büyük League of Legends'ın takımlarının detaylı tanıtımları, profesyonelleri tanıyın.

OYUN HARİTA ve MODLARININ İNCELİKLERİ!

ARAM’dan Dominion’a tüm LoL modlarının incelikleri, haritaların sırları ve son değişiklikler. Karşı strateji taktikleri, dereceli oyunların incelikleri, LoL’un etik kodları… League of Legends’la ilgili bilmeniz gereken herşey.

RIOT TÜRKİYE RÖPORTAJI

Hasan “Haswan” Çolakoğlu ve Erdinç “BayE” İyikul, League of Legends ile ilgili sorularımızı yanıtladı. Riot Games Türkiye’yi daha yakından tanıyın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum