Persona Q: Shadow of the Labyrinth Duyuruldu

Persona 5 veya Persona 4 vol. 2 bekleyenlerin hüsranı...

Atlus'un teaser sitesi yayına girer girmez hayalini kurmuştum. Başlık şöyle olacaktı: "Nihayet! Sonunda! Huzurlarınızda Persona 5!!" Sonra Persona 4'ün devamını yapar gibi oldular. O da olurdu. Ama beklenen gün geldi ve elimizde başka bir... şey var.

Şu sitede duyurulan oyunun adı Persona Q: Shadow of the Labyrinth. Kendisi Persona 3 ve Persona 4 karakterlerini içeren, 3DS için hazırlanan bir RYO. Görsel olarak da P3 ve 4'ün aksine chibi bir tarz kullanılmış. Çıkış tarihi 6/5/2014 ya da 5/6/2014, emin olamadım.

P3 ve P4'ü deli gibi seviyorum ve oradaki karakterleri içeren bir RYO'ya hayır demem. Persona Q'yu da keyifle oynayacağımdır. Ama bu kadar Persona 5 beklentisi üzerine böyle chibi bir oyun görünce de insan öfkeleniyor ister istemez.

Oyunun hikâyesi ise tahminimce canon olmayacak. Sonuçta Persona 3'ün ana karakteri de var oyunda ki P3'ün sonunda... neyse susayım.

Oyunun yayınlanan fragmanı şu şekilde:

Of ya, bunun için mi beklemiştik o kadar...

 

edit: Persona Q'nun ardından Persona 5 de duyuruldu ve ben de sözlerimi yemiş oldum. Keşke her yediğim söz bu kadar lezzetli olsa :))

YORUMLAR
Parolamı Unuttum