Playstore'dan AKN'yi Yok Eden Kampanya

Playstore Müşterilerine Kasım Ayında AKN Yok!

Türkiye'nin en önemli dijital oyun satış platformlarından Playstore kullanıcı deneyimini ve hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarma hedefiyle arayüzünü baştan aşağı yeniledi. İlk bakışta koyu renkleri ve şık tasarımıyla dikkat çeken yeni ön yüz, kullanım kolaylığı ve yeni kampanya alanlarıyla çok daha çekici bir hale gelmiş görünüyor.

Yeni tasarımda gelen yeniliklerden biri de Koleksiyonlar. Playstore editörlerinin derlediği koleksiyonlar sayesinde belli kategorilerin gözünüzden kaçmış olabilecek "en iyi" örneklerini bir arada görme şansınız oluyor. Ayrıca Koleksiyonlar sekmesine girip orada farklı farklı oyuncu türlerine hitap eden çeşit çeşit koleksiyon arasında gezebiliyorsunuz. Örneğin şu an için bu koleksiyonlar arasında "Dev Stratejiler", "Anime Stili Oyunlar", "Mesleki Simülasyonlar", "Aile Oyunları" ve "Yerli Yapımlar" bulunuyor.

Haberin büyük fırsat kısmını sona sakladık: Playstore bu büyük yenilenmeyi kullanıcılarıyla birlikte kutlamak adına Adil Kullanım Noktası'nı bir ay süreyle limitsize çeviren harika bir kampanya başlattı. İnternet faturasına 12 aya kadar taksit yapabilme fırsatı sunan ve bu konuda özellikle büyük ilgi gören Playstore, sunduğu bu harika kampanyayla ne derece oyuncu dostu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Kampanya kapsamında 31 Ekim tarihine kadar 100 TL ve üzeri oyunları Türk Telekom internet faturanıza yansıtarak satın aldığınızda AKN'niz Kasım ayı boyunca limitsiz hale geliyor. Bu sayede dev yapımların ardı ardına geldiği Kasım ayında büyük oyunları ve aklınıza gelebilecek her türlü içeriği herhangi bir sınırlama olmadan indirebileceksiniz.

Daha fazla ayrıntı için: //www.playstore.com/#!/icerik/playstore-dan-sinirsiz-akn-kampanyasi

YORUMLAR
Parolamı Unuttum