Prison Architect 2, Çıkışına 1 Ay Kala Bir Kez Daha Ertelendi

Yeni çıkış tarihi belirsiz

2015 yılında çıkan Prison Architect'in devam oyunu Prison Architect 2 ertelemeler serisine yeni bir halka daha ekledi. Çıkışına 1 aydan az bir süre kalmışken bir kez daha ertelendiği açıklandı.

Paradox tarafından paylaşılan açıklamada, hem oyun performansını hem de içeriğini geliştirmek için daha fazla zamana ihtiyaç duydukları ve bu nedenle Prison Architect 2'nin daha önce 3 Eylül olarak duyurulan çıkış tarihini ertelemeye karar verdikleri ifade ediliyor. 

İlk olarak 26 Mart'ta çıkacağı açıklanmış, ilk önce 7 Mayıs'a, sonra da 3 Eylül'e ertelenmişti. Şimdi de belirsiz süreliğine ertelenmiş oldu.

Açıklamanın devamında 3D'ye geçiş, çok katlı tasarımlar, oyuna yeni bir boyut kazandıran yeni davranış sistemi gibi değişikliklerden bahsediliyor. Bunları oyunculara göstermek için sabırsızlandıklarını, fakat yeni oyunun serinin mirasına uygun olmasını ve hem oyuncuları hem de Kokku ve Paradox Interactive'deki Prison Architect 2 ekiplerini tatmin edebilecek bir durumda yayınlanmasını istediklerini söylüyorlar.

Oyunu belirsiz bir süreyle erteledikleri için, tüm platformlarda ön siparişlerin iade edileceği ve ön sipariş öğelerinin de temel oyuna ekleneceğini belirtmişler. 

Bu tarz duyurulardan alışık olduğumuz üzere bu açıklama da oyunculara sabırlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür edilerek noktalanıyor.

Büyük bir sürpriz olmazsa, belirsiz bir süreyle ertelenmiş olmasından hareketle Prison Architect 2'nin de 2025 oyunları arasına katıldığını varsayabiliriz. Ama belli de olmaz, bakarsınız sözü edilen değişiklikler daha kısa sürede tamamlanıp yıl bitmeden karşımıza çıkabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum