PS Plus Essential Eylül 2024 Oyunları Açıklandı

Quidditch Champions, MLB The Show 24 ve Little Nightmares II

PS Plus Essential abonelerinin Eylül ayında ücretsiz olarak alabilecekleri oyunlar belli oldu. Sony, Harry Potter: Quidditch Champions ile bir sürpriz yaptı, çıkış gününde PS Plus oyunu olacak. Ona, Sony’nin kendi oyunlarından birisi olan MLB The Show 24 eşlik ediyor. Ayın 3. oyunuysa Little Nightmares II olacak.

Harry Potter: Quidditch Champions, Harry Potter serisinin kendine has sporu Quidditch’e dalış yapabileceğiniz bir oyun olacak. Kovalayıcı, Arayıcı, Tutucu veya Vurucu gibi mevkilerde yer alabilecek, kariyer modunda Quidditch Dünya Kupası’na uzanan bir yolculuğa adım atacaksınız. Dilerseniz gösteri maçları yapabilir veya çevrimiçi mücadelelerde de rakibinizi alt etmeye çalışabilirsiniz.,

Harry Potter: Quidditch Champions, 3 Eylül’de çıkıyor. Çıkış gününde de PS Plus’ta yerini alıyor.

Eylül ayının 2. oyunu MLB serisinin şimdilik son üyesi olan MLB The Show 24. Ülkemizde belki pek popüler bir seri değil, ama doğal olarak ABD’de en çok satan serilerden birisi MLB. Serinin bu seneki oyunu Mart ayında oyun severlerle buluşmuştu. Şimdi de PS Plus kütüphanesinde yerini alıyor.

Listenin son oyunu Little Nightmares II olacak. Bence çok güzel bir seçim olmuş. Türünün en iyi örneklerinden birisi. Devam oyununu (hatta oyunlarını mı dememiz lazım :)) merakla bekliyoruz. Onlar gelmeden önce de halen oynamamış olanlar serinin 2. oyununa göz atabilecekler. Bence oynanması gereken oyunlar arasında yer alıyor, ilk fırsatta bir şans verin derim.

Bu 3 oyun, 3 Eylül itibariyle indirilebilecek. Böylece Eylül ayına güzel bir giriş yapmaya hazırlanıyor PS Plus. Bakalım ay ortasında PS Plus Deluxe & Extra oyun kütüphanesine hangi oyunlar eklenecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum