PUBG'nin Dinamik Hava Şartlarına Sahip İlk Haritası Oyuna Eklendi

Paramo'ya merhaba deyin

Daha önce sizlerle paylaştığımız ilk dinamik hava şartlarına sahip harita Paramo, PUBG sunucularına giriş yaptı. 3x3 kilometrelik bu harita birkaç haftadır test sunucularında deneyimlenebiliyordu. PUBG'nin 9.1 güncellemesi ile birlikte Paramo, tüm sunuculara giriş yaptı.

PUBG'nin diğer haritalarından bir hayli farklı olan haritanın en önemli özelliği haritadaki hava şartlarının oyundan oyuna değişiyor oluşu. Her oyunda haritanın önemli bölgelerinin yer değiştirdiğini ya da yıkıldığını görebileceğiz. Bu değişimin asıl sebebi ise Paramo'nun göbeğinde konumlanan aktif volkan.

Zaman zaman kül yağmurları ve lav nehirleri ile karşılaşabileceğiniz haritada maksimum 64 oyuncu bulunabiliyor. Squad modu ile girilebilen haritada Kırmızı Bölge'lerin bulunmadığını da belirtelim. Fakat çemberin dışında kaldığınızda artık eskisinden daha fazla can kaybı yaşıyorsunuz.

Diğer haritaların aksine Paramo'ya helikopter ile giriş yapıyorsunuz ve aynı helikopter daha sonra size çeşitli drop'lar bırakabiliyor. Paramo, PUBG'nin 9. sezonunun başlangıcını da simgeliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum