Rainbow Six Siege'den Warden'a Buff Desteği Geldi

Düzenlemeler test sunucusuna eklendi

Warden’ın Rainbow Six Siege evreninin en karizmatik karakterlerinden biri olduğu ortada. Fakat kendisi son dönemlerde kocaman bir şakaya dönüşmüş durumda. Yeni çıkan operatörlerin genellikle çok güçlü olduğu düşünüldüğünde, Warden’ın sadece şaka niyetine kullanılıyor olması Ubisoft’un kollarını sıvamasına sebep oldu.

Yeni bir Lord Tachanka yaratmak istemeyen yapımcı firma, hareket kabiliyeti güncellenen Warden’ı test sunucusunda oyuncuların kullanımına açtı. Yeni güncelleme ile 1 olan temel hareket kabiliyeti ikiye çıkacak. Bu hareket kabiliyetini dengelemek için ise zırh değeri 3’ten ikiye düşürülecek.


Ubisoft bu güncellemeler ile birlikte karakterin bir savunmacı olarak potansiyelini artırmak istediklerini belirtmiş. Bildiğiniz üzere 3 zırh değerine sahip pek çok operatör ilk günlerinde bu tip temel sorunlar ile karşılaşmıştı. Warden da metada kendine yer bulmak için bir süre çabalayacak gibi görünüyor.

Warden ile birlikte gelen güncellemeler arasında Glaz’ın atış hızının 380’e yükseldiği de görülebiliyor. Aynı zamanda Twitch’in F2 şarjörü 30’dan 25’e indirilmiş. Bu güncellemelerin şimdilik sadece test sunucusu üzerinde olduğunu unutmamak gerek. Yani benzer bir yamanın resmi sunuculara gelip gelmeyeceği henüz kesinleşmiş değil. Öte yandan Warden üzerindeki yeniliklerin direkt olarak oyuna etki etmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum