Replaced, Bir Kez Daha Ertelendi

Artık o da 2025 oyunlarından biri

Replaced, bundan 3 yıl kadar önce duyurulmuş ve dikkat çekmeyi başarmıştı. O zamanlar 2022’de çıkacağı söyleniyordu, çıkamadı. Sonrasında da bu 3 aşağı 5 yukarı benzer şekilde devam etti, önce fragmanlar sonra ertelemeler gele gele 2024’e kadar ulaştı. Artık 2024’te de çıkamayacağını öğrenmiş bulunuyoruz.

Geliştirici Sad Cat Studios tarafından Replaced Twitter hesabından yapılan paylaşımla, oyunun önümüzdeki yıla ertelendiği ilan edildi.

Açıklamada, oyunun çıkışı için başlangıçta belirledikleri takvimin iyimser olduğu belirtilerek oyun severlerden bunun için özür dileniyor.

Replaced’i geliştirmenin kendileri için zorlu bir görev, aynı zamanda da gurur duydukları bir çalışma olduğunu söyleyen geliştiriciler, bu tür açıklamalarda alışılageldik üzere “kendimize koyduğumuz yüksek standartları ve takipçilerimizin beklentilerini karşıladığımızdan emin olabilmek için daha fazla süreye ihtiyaç duyuyoruz” diyorlar.

Açıklamanın son kısmında Replaced’in Gamescom’da oynanabilir bir demosuyla yer alacağı ve bu hafta içinde de oyun severler için “özel bir şey” hazırladıkları belirtilmiş.

Özetle, Replaced de 2025 oyunları arasına katılmış oldu. Umuyorum bu kendisinden adlığımız son erteleme haberi olur.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum