Rockstar'ın GTA 4 ve Red Dead Redemption'ın Remake Versiyonlarını Rafa Kaldırdığı İddia Ediliyor

Böyle bir plan varmış

Rockstar'ın, henüz adı konulmamış remaster projelerine veda ettiği öne sürülüyor. Grand Theft Auto 4 ve Red Dead Redemption'ın remaster versiyonu üzerinde ciddi ciddi düşünmeye başlayan geliştirici, bu fikrinden geri adım atmış. İddialar, Red Dead ve GTA topluluklarının önde gelen isimlerinden Tez2'ya ait.

Tez2 daha önce yaptığı "sızıntı" haberleri ile adını duyurmayı başarmıştı. Tez2'nun iddialarına göre Rockstar uzun bir süredir orijinal Red Read Redemption ve GTA 4'ün remaster versiyonlarını geliştirmek istiyor. Fakat birkaç hafta önce stüdyo bu kararını rafa kaldırmaya karar vermiş.

Elbette elimizde bu geri adımı açıklayan bilgiler yok. Fakat batılı dostlarımızın da söylediği gibi ilk olarak "odadaki filden" bahsetmek gerek. Grand Theft Auto Remastered Trilogy'nin ağızlarda bıraktığı kötü tat sadece oyuncuları değil, ciddi satış rakamlarına ulaşmasına rağmen Rocsktar'ı da etkilemiş olabilir.

Sebep her ne olursa olsun maalesef RDR ya da GTA 4'ün remaster versiyonlarını göremeyeceğiz. Bu da bizi derinden üzüyor...

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum